Ouders Pups

 

Archie vom Dünsener Bach VDH-HO 29924-04, zwartblond

hoogte 68 cm, gewicht 39 kilo

geb. datum: 7-09-2004

HD A1

VDH en RZV kampioen

ZTP doorstaan

exterieur test tijdens ZTP

 

Krachtige evenwichtige zwartblonde reu, stevig type, typerend hoofd, correct aangezette oren, middelbruine ogen, kompleet schaargebit, lang lichaam, de vacht is terk, lang en lichtgolvend. De marken zijn in verdeling en kleur volgens de rasstandaard. Hij loopt recht, heeft goede hoekingen, vlot gangwerk en voldoende stuwing.

 

Dratini's Bayleef: 2711930 (imp. N.), zwart blond, 60 cm

geb. datum: 13-04-2008

HD A, botafwijking 0, Norbergwaarde 40, onvoldoende aansluiting

Geen oogafwijkingen, MAG+test doorstaan

 

Dratini's Bayleef, roepnaam Zerline is een open, vrolijke hond die altijd in is om samen met mij wat te ondernemen. Ze is ondernemend, gaat graag op onderzoek uit, altijd in voor iets ondeugends. Ze wordt opgeleid tot reddingshond en is goed in dat werk doordat ze een uitstekende neus heeft. Ook wordt er GG getraind, maar dat kan haar niet echt boeien, hoewel ze wel haar best doet. Ook agility vind ze leuk om te doen. In april heeft ze de MAG+ test gedaan. Het filmpje daarvan is te zien bij de nieuwspagina, het verslag staat hieronder.

Testonderdelen met eigenaar: kennismaking: vriendelijk en zeker, jasschort: zeker, kat: zeker, sirene: zeker, blikken: zeker, insluiting: zeker, versnelde insluiting: vriendelijk en zeker, eigenaar met kinderfiguur: vriendelijk en zeker, schot: zeker

Testonderdelen zonder eigenaar: passerende hond: zeker, vriendelijke benadering: zeker, bel: zeker, paraplu: zeker, kinderfiguur (1): zeker, kinderfiguur (2): zeker, fixerende benadering: zeker, vriendelijke benadering: zeker

Temperament: 4= hoog (1 =zeer laag, 6=zeer hoog)

Wanneer je op onderstaande banner klikt en dan de originele stamboomnaam intypt kan je de stambomen van beide honden bekijken.

Hovawart | www.working-dog.eu